“Gyűlölöm ezeket a honlapokat”

Mindenki meg van veszve a közösségi médiától. Sokszor már nagyon nem arról szól a globális foci, melyik játékos edz keményebben, mindinkább arról, melyikük pozícionálja jobban magát a szurkolók körében.

Image result for julian brandt leverkusenAhogyan a hírek is nagyon sokszor odáig süllyednek, hogy ezeket a sablonbejegyzéseket (általában nem is a játékos kezeli) osztják tovább. Vagy következtetéseket vonnak le abból, hogy éppen ki kit kezdett el követni.

Julian Brandt-nak van Facebook, Twitter és Instagram profilja is. Neki viszont elég kevés kedve ahhoz, hogy ezekkel foglalkozzon. Ezt eléggé nyilvánvalóvá tette egy mai nyilatkozatában: „A Facebookra és a Twitterre egyáltalán nincs tervem. Gyűlölöm ezeket a honlapokat. De használnom kell őket. Valamikor már nincs más választásod. Legkésőbb, amikor ott állsz egy világbajnoki keretben, csatlakoznod kell.”

Azt is elmondta, hogy ezt a kettőt nem is ő kezeli. Az Instagramot viszont ő személyesen használja. De nem az a típus, aki nap, mint nap meg akarná osztani az életét. Leginkább sajtó- és reklámfotókat oszt meg. Ennek ellenére itt is már 377.000 követője van.