Pethő Andrásnak hívnak. 1995 óta követem figyelemmel a labdarúgást. 2007-től kezdve írok is róla. Tíz éven át voltam az fcbayernmunchen.hu szerkesztője, jó néhány évig szinte egyedül szerkesztettem a híreket.

Örömmel csináltam, rengeteg pozitív visszajelzést kaptam és a közösségen keresztül, amit a honlappal építünk, rengeteg barátot szereztem, akikkel ha nem is értünk egyet mindenben a futballal kapcsolatban, de értelmes keretek között tudjuk megvitatni a gondolatainkat. A magyar bayernes honlap szerkesztését 2017 nyara óta szüneteltetem.

Többek között azért, mert új távlatokat szerettem volna megnyitni, valami újat szeretnék csinálni. 2014-ben jelent meg első könyvem Sikersztori Bayern-módra 2012-14 címmel, melynek központi témája a Bayern München első triplázása volt, ezt követte a Végül mindig a németek, mely a német futballválogatott történetét és 2014-es világbajnoki címét mutatja be. Következő két könyvemet, A német titánt és a Philipp Lahm – A legintelligensebb játékost már önállóan, az Ani-And Kiadón keresztül adtam ki.

Ebből is látszik, hogy elsősorban a német futball érdekel, ezen a honlapon is kiemelt szerepet fog játszani a német foci. Játszania is kell, hiszen a világ egyik vezető futballnagyhatalmáról van szó, mely méltatlanul alulreprezentált Magyarországon.

Szeretnék azonban többet is nyújtani. Bevezetni az olvasót a futball kulturális vonatkozásaiba, rámutatva arra, hogy az elmúlt másfél évszázadban milyen módon határozta meg életünket a foci. Különösképpen a 90′-es évek illetve az ezredforduló korszakát kívánom feltárni.

Amikor nem a focival foglalkozom, akkor ügyvédként és sportjogi szakjogászként dolgozom. Szakmai honlapomat is örömmel ajánlom az olvasó figyelmébe. PHD-kutatásaimat a kártérítési jog illetve az orvosi jog területén végzem.

Mivel sportjogász is vagyok, így az oldalon gyakran fel fognak majd tűnni jogi illetve üzleti kérdések is. A gigaigazolások korában a futballüzlettel való foglalkozás megkerülhetetlenné vált.

A honlap Facebook-oldalán minden friss cikket el tudtok majd érni, emellett a vizuális tartalmak elsősorban ott fognak megjelenni.