Aranylabda: Üzbegisztán szavazója a FIFA nevű játék kártyája alapján szavazhatott

Újfent kiderült, hogy igazán érdekes figurák is szavaztak az Aranylabdára az idei évben is. Olyanok, akikről elsőre nem a szakértő cimke jut eszünkbe. 

Egy kommentelő hívta fel rá a figyelmet, – amit innen is köszönök – hogy Grigoriy Rtveladze, az üzbég szavazó egészen hajmeresztő érvekkel próbálta alátámasztani döntését, miszerint Robert Lewandowski még a világ öt legjobb játékosa közé sem fért be.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Grigoriy Rtveladze veladze Ouzbékistan Grigoriy Rtveladze Sport Football Journal generous question how you could you not pick lewandowski in your top 5 He isn't not fast enough He doesn't do skills in Realife 92 ST ฺWW 1. Mbappé 2. Mount 3. Messi 4. Chiellini 5. De Bruyne LEWANDOWSKI 78 PAC 86 DRI 92SHO 44 DEF 79 PAS 82 PHY Also he hasn't won anything with Germany”

A kép alapján valaki megkérdezte tőle privátban, mi vezette ilyen döntésre.

Ő pedig a FIFA nevű játék kis kártyájának besorolása alapján támasztotta alá, hogy Lewandowski nem elég gyors. Hiszen az EA nevű cég egy viszonylag alacsony pontszámot adott neki ebben a kategóriában. Már a meccseket se kell nézni, elég a FIFA kártyákat lapozgatni.

Persze hivatkozott a “való életre”, amely szerint Lewandowski nem csinál cseleket. Ami nem igaz, és nem mindenható.

Kis megspékelése a dolognak, hogy az üzbég szakember szerint Lewandowski semmit sem nyert idén Németországgal. Ezzel nem tudok vitatni, Robert Lewandowski valóban nem nyert semmit Németországgal.