Egy papír nélküli világban élünk, de semmiképpen sem egy gondolatok nélküli világban. Az emberi tudás, tapasztalat, gondolat, ötlet átadásának még mindig elsőszámú formája a könyv.

Related image

Könyvet írni fantasztikus érzés. Van egy remek sztorid, nagyon szeretsz egy témát, otthonosan mozogsz benne, szívesen olvasol utána, majd végiggondolod, mit szeretnél megosztani belőle a nagyvilággal, mit szeretnél megőrizni belőle az örökkévalóságnak. Nehéz, amikor elakadsz és unalmas tud lenni, amikor tizedszerre olvasod át a saját gondolataidat. De összességében egy nagyszerű elfoglaltság. És alig hasonlítható máshoz az az érzés, amikor végül a még nyomdaillatú könyvedet a kezedben foghatod.

Az első perctől kezdve imádtam könyvet írni. Amikor megjelent az első könyvem, nem volt kérdéses számomra, hogy szeretnék írni még egyet. Amikor megjelent az első könyvem, számos remek benyomást, tapasztalatot szerethettem a könyvkiadással kapcsolatban, amiért örökké hálás leszek. Sajnos egy másik könyvem esetében, amiben talán a legnagyobb munkám van benne, ugyanezt nem mondhatom el. Viszont fontos tanulságokat szereztem arról, hogy a könyvkiadással kapcsolatban a középpontban egyetlen személynek kell állni: a szerző, aki a könyvet megalkotja. A szerző, aki a saját szellemi kincsét képes és hajlandó megosztani másokkal.

Ennek szellemében kezdett el működni az ANI-AND Könyvkiadó, mely célul tűzte ki, hogy a könyvkiadás üzleti folyamatában soha nem téveszti szem elől ezt a kulturális kincset.

Az ANI-AND Könyvkiadó szívesen várja a te kéziratodat is. A Kiadó profilja széleskörű, bármilyen megjelenésre alkalmas könyvötletet szívesen lát. A lényeg, hogy a te szellemi munkád legyen. Ezek közül kiemelten foglalkozik a következő tartalmakkal:

  • Szépirodalmi alkotások – regény, dráma, novelláskötet, esszégyűjtemény, verseskötet stb.
  • Sportkönyvek – Írnál egy könyvet a kedvenc sportodról, a kedvenc csapatodról? Bemutatnál egy adott személyt? Történt egy emlékezetes sportesemény? Várjuk szeretettel!
  • Szakácskönyvek
  • Gyermekkönyvek
  • Helytörténeti alkotások – járások, városok, falvak történetről, kulturális emlékeiről, földrajzi illetve építészeti kincseiről.
  • Útikönyvek
  • Minden más egyéb.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a könyvírás, keresd fel bátran az ANI-AND Kiadót.

Elérhetőségek: 

ANI-AND Kiadó
aniand@repcenet.hu
+3630-402-8639
9653 Répcelak Petőfi S. u. 63/A/4
https://www.facebook.com/aniandkonyvkiado/

Ez a tájékoztató nem minősül ajánlattételnek. Bármiféle ajánlattételt megelőzően a kiadó egyedileg tekinti át, hogy a kiadásra szánt mű alkalmas-e a kiadásra.