Csajozási tippekkel lát el az argentin szövetség

A világbajnokság idején számtalan indul útnak mindenfelől. A szurkolók látni akarják kedvenceiket, átakarják érezni a világbajnoki érzést.Eklat in Argentinien: Ein WM-Ratgeber des argentinischen Fußballverbandes gibt Tipps, um russische Frauen ins Bett zu kriegen.

De egyúttal megismerhetnek egy új országot. Kiváló alkalom a nyaralásra, a bulizásra. És persze az ismerkedésre is. Az természetes, hogy a szövetségek illetve nemzeti utazóirodák, konzulátusok megpróbálják a leghasznosabb információkkal ellátni polgáraikat. Az argentin szövetség azonban egy kissé továbbment a megszokottakhoz képest.

Az „Oroszország nyelve és kultúrája” című kiadványban két oldalt szentelnek annak, hogy csajozási tippekkel lássák el az országba érkezőket. Kifejezetten a férfiakat és kifejezetten a nőkre fókuszálva: „Mit kell tennem ahhoz, hogy esélyem legyen az orosz nőknél” címmel? A kiadvány magyarázatot is fűz hozzá: “Hiszen az orosz nők szépek, sok férfi ágyba akarja őket vinni. Talán a lányok is mennének, de ők is emberek, és ők is fontosnak illetve különlegesnek akarják magukat érezni.”


A tippek között arra is kitérnek, hogy jónéhány orosz nő csak a pénzre utazik: „De semmi gond, nagyon sok szép nő van Oroszországban, nem mindegyik neked való. Legyél válogatós!”

Sokan tiltakoztak a kiadvány ellen, a szövetség már elnézést is kért érte.

/Sport Bild