Julian Nagelsmann NEM bukott meg a Bayernnél

A magam részéről tartom az álláspontomat, hogy Julian Nagelsmann NEM bukott meg a Bayernnél.

Egy többszörösen terhelt időszakban érkezett a Bayern Münchenhez: a post-COVID nehezen kalkulálható pénzügyi helyzetet teremtett, stafétaátadás történt a vezetőségben, majd belül óriási problmémák is kerekedtek belőle, jelentősen átalakult a keret, és ott van a német válogatott általános mélyrepülése.
Ehhez képest az utolsó jegyzett nagy meccsén, a PSG ellen mintaszerű teljesítményt nyújtott a csapat, és volt koncepció a sikerességre. (pláne, ha Harry Kane 1 gól és gólpasszos kezdőátlagát még hozzáképzelem)
Nem gondolom, hogy akár a Villarreal elelni kiesés, akár a bajnoki cím veszélyben forgása, akár néhány játékos kedvtelensége kizárta volna, hogy ebből mondjuk 2025-re eredményes futball kerekedjen, addig is magas szintet megütve.
Szóval a magam részéről nem féltem. Pláne, hogy két héttel ezelőtt még szinte kőbe véstük volna a totális bukást az EB-re. Ahhoz képest minden előrelépés. Egy Villarreal szintjén lévő válogatottól való negyeddöntős kiesés is.
Lehet, hogy ideálisabb lett volna, ha később vált volna Bayern-edzővé, de azért így is állta a sarat. Emiatt nem félek attól, hogy túl hamar válik kapitánnyá. Így alakult.