Dárdai, aki a Bayernt is visszautasította

Dárdai Pál egy kisebb hőssé vált a magyar válogatottnál eltöltött rövid ideje alatt. Ígéretéhez mérten azonban elsősorban a Hertha BSC-nél kíván tevékenykedni.

Nem ez az első eset, hogy kitart a berliniek mellett, akiknél az eltöltött idő alatt legendává lépett elő. Dárda Pál 1997 és 2012 között volt a Hertha BSC játékosa (utolsó évében a Hertha II-ben játszott). Jelenleg az U15-ös csapatuk edzője.

Dárdai játékosteljesítményét azonban nemcsak Berlinben szerették volna élvezni, máshol is szívesen vették volna a középpályás szolgálatait. Például a Bayern München. Dárdai ráadásul 1999-ben kapott ajánlatot Münchenből, akkor, mikor az ezredforduló aranycsapata már a világ szűk elitjébe tartozott. Dárdai két évvel később így kommentálta az ajánlatot: “Én már csak berlini vagyok, jól érzem magam a fővárosban, a családom is megszokta. Két és fél évvel ezelőtt nehéz volt döntenem, de azt hiszem jó megoldást választottam.”

A magyar játékos, több honfitársához hasonlóan  győztes gólt is jegyzett ellenünk. 2001 decemberében EZZEL a góllal győzött le minket a Hertha BSC.