Írj te is (sport)könyvet!

Minden az elhatározáson múlik. Van egy vágyad, úgy érzed, hogy képes is vagy rá: ne riasszon vissza a sok munka! A végén minden egyes percére élvezettel fogsz emlékezni.

Én is így voltam ezzel minden egyes könyvem megírása és megjelentetése során. Az elején még nagyon félelmetesnek tűnik, hogyan is lehet majd 200-300 oldalon keresztül egyetlen témáról írni. S mindezt tényszerűen és összeszedetten, olyan formában, hogy az az olvasó számára is értékes legyen.

De ahogyan belejössz, szinte már várod, hogy újra legyen egy kis szabadidőd arra, hogy belemerülhess az írásba. Az pedig az egyik legjobb dolog az életben, amikor minden külső behatást kizárva órákon keresztül csak az írásra (forrásgyűjtésre, ellenőrzésre, javítgatásra stb.) fókuszálsz.

Persze nem elég jól megírni egy könyvet, azt el is kell juttatni az olvasókhoz. A szellemi termékből kézzel fogható könyvet kell varázsolni: minőségi, de megfizethető nyomdai, grafikai segédlettel. Majd ezt követően pedig megfelelő üzleti kapcsolatokkal és marketinggel kell rendelkezni ahhoz, hogy a céljához is eljusson a könyv. Igen, az emberek még ma is vásárolnak és olvasnak könyveket. Sőt, az olvasóközönség várja is, hogy az érdeklődési körébe tartozó témában magyar nyelven könyvet tarthasson a kezében.

Ha te úgy gondolod, hogy

  • képes vagy egy témában kellő mélységben elmerülni
  • gondolataidat szabatosan és logikusan megfogalmazni
  • egyéni, eredeti munkát alkotni (a plágiumot a törvény bünteti!)
  • valamint van hozzá türelmed, kitartásod és szabadidőd,

akkor mindenképpen fogj hozzá! Bármilyen könyv szóba jöhet. Sportrajongóként különösen adja magát a téma. Van egy kedvenc sportágad? Van egy kedvenc csapatod vagy játékosod? Élsz-halsz értük? Hát írd meg!

A többivel foglalkozik majd az ANI-AND KIADÓ! A könyv letisztázása, a megjelenéshez szükséges adminisztratív feladatok elvégzése, a nyomdai munka leszervezése, a könyvek mozgatása, eljuttatása a könyvterjesztőkhöz, közvetlen marketing, a könyveladásokkal kapcsolatos könyvelői és adózási feladatok elvégzése, ezek mind-mind a kiadó feladatai közé tartoznak. Vagy szerveznél egy könyvbemutatót? Az ANI-AND Kiadó ebben is segít!

Minél hamarabb elhatározásra jutsz, annál hamarabb tarthatod kézben saját könyvedet, annál hamarabb juthat el az olvasókhoz.

Ha érdekel a fenti felhívás – mely nem minősül ajánlatnak -, akkor keress meg minket az alábbi elérhetőségeken:

ANI-AND KIADÓ

telefon: 0630-402-8639

e-mail: aniand@repcenet.hu

Facebook

Instagram