Tuttosport: Robert Lewandowski 2020-ban ÉS 2021-ben is a legjobb volt

Az év vége az egyéni díjak ideje is a futballban. Többfél szervezet, illetve médium is megválasztja azt a játékost, akik az adott évben a legjobbak voltak.

Bayern & Germany on Twitter: "Robert Lewandowski has won the 2021 Golden Player Award, presented by @tuttosport to the best player in the world in 2021 for the second time in a2020-ban nem volt nehéz dolguk, hiszen dönthettek Robert Lewandowski személye mellett, vagy egyszerűen letagadva, hogy 2020-ban is voltak kiváló teljesítmények, inkább nem adták oda a díjat senkinek. Így járt el a France Football is, amely idén azért még kiköszörülheti ezt a nemtelen csorbát azzal, hogy legalább idén Robert Lewandowskinak adják a díjat.

Az idei teljesítményéért. Mert Robert Lewandowski nemcsak 2020-ban, hanem 2021-ben is kiemelkedőt nyújtott. Ehhez nem kapcsolódott nemzetközi trófea (bár éppenséggel a klub-világbajnoki címet 2021-ben szerezték), viszont kapcsolódott hozzá Aranycipő, amely azon egyéni díj, amely nem szavazás, hanem a konkrét teljesítmény alapján jár.

A Tuttosportnál ezt már tényként is kezelik. Robert Lewandowski ugyanis 2020-ban és 2021-ben is elnyerte az ő “Golden Player Award”-jukat, ezzel is szemléltetve, hogy Robert Lewandowski idei díjazásának nem a tavalyi éven kellene múlnia, hanem önmagában is teljesértékű és kivételes.