Thomas Müller: 7 meccs, 8 gól a Barcelona ellen

Ha Barcelona, akkor Müller-gól. Megszokhattuk már, hogy az esetek többségében a Bayernnek jól megy a Barcelona ellen, Thomas Müllernek pedig különösen.

Bayern Munich 3-0 Barcelona summary: score, goals, highlights, Champions  League 2021/22 - AS.comPedig mennyiszer lesajnálják, ma a TV-közvetítésben is ki kellett emelni, hogy nem a legtechnikásabb játékos. Ez tartható hivatkozás, bár ugye mi számít technikának. A mai meccsen fejjátékban két ellenfele fölé nőtt, és a kapust is becsapta a fejese.

Müller már a keret tagja volt a 2009-es BL-negyeddöntő során a Bayernnek. Előtte a Sporting ellen debütált. Ezeken a meccseken még nem lépett pályára.

Aztán 2013-ban a nagy “Seven up”-os erődemonstráció során kettő meccsen három gólig jutott. A párharc első gólját ő lőtte.

2015-ben a barcelonai 3-0 során történt meg egyetlen egyszer, hogy nem lőtt nekik gólt. Nem volt szerencsés csillagzat allatt az a találkozó, egyébként is jobb volt az ellenfél. Aztán a visszavágón volt némi erőtlen remény a továbbjutásra. Többek között Müllernek köszönhetően, aki maga is betalált.2020-ban a 8-2-es győzelem során Müller lőtte a csapat első és negyedik gólját.

És betalált 2021-ben mindkettő csoportmeccsen: mindkétszer Müller lőtte az első gólt.

Összesen négyszer fordult elő, hogy ő lőtte a Bayern vezetőgólját a Barcelona ellen.