Mulatságos félreértés miatt kapta meg a pirosat

A futball is kommunikáció az emberek között. Ha abban valami probléma adódik, akkor annak súlyos következményei is lehetnek.

Ilyen szerencsétlen eset történt meg a héten Sanchez Watt-tal, aki az angol hatodosztályú Hemel Hempstead játékosaként lepődött meg nagyon, amikor a játékvezető felmutatta neki a pirosat. 

Az East Thurrock elleni bajnokin Watt játékon kívül elrúgta a labdát. A játékvezető sárgát akart neki adni, nyomban ott is ment hozzá és megkérdezte a nevét. A játékos nem ellenkezett, egyből mondta, hogy “Watt.”

A bíró azonban úgy értette, hogy “What?”, tehát “MI?” Watt többszöri kérésre is elmondta a nevét, a játékvezető pedig úgy értette, hogy ellenkezik vele a játékos, kérdőre vonja őt. Ezért felmutatta neki a pirosat.

A Hemel kapitányának kellett közbeavatkoznia és elmagyaráznia, mit is értett félre a játékvezető. Aki aztán vissza is vonta a pirosat.

Sanchez Watt sokak számára ismerős lehet. Az Arsenal neveltjeként 3 alkalommal pályára is lépett az Ágyúsoknál. A különböző angol korosztályos válogatottakban összesen 12-szer lépett pályára.

Image result for sanchez watt