Megéri jól szerepelni az Európa-Ligában is!

Megéri jól szerepelni az Európa-Ligában is! Lehet, hogy a nagy nemzetközi kluboknak csak egy visszaesést követő vigaszdíj, de épp az elmúlt két hét német futballszurkolói stadionfoglaló képei mutatták meg, hogy a foci sokkal több, minthogy a nagy nemzetközi klubok közül épp kinek jön ki a lépés a BL-ben.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és tömeg

Az adott szurkoló és játékos relációjában jelent élményt, és más csapat szurkolójaként is melegséggel tölti el az embert látni a képeket.
Történelmi siker az Eintracht Frankfurtnak, történelmi emlék a szurkolóknak, történelmi büszkeség a városnak. A legtöbb játékos számára karrierje csúcsa. Némileg enyhít a német futballal és a Bundesligával kapcsolatos elégedetlenségünkön.

És végülis az Európa-Liga megnyerése egy ötödik német csapatot jelent a következő BL-szezonban, a Frankfurt teleportált az első kalapba, mely egy reális esélyt ad nekik a tisztes szereplésre.

Tehát el tudom képzelni, hogy a nagyok számára ez nyűg és hatalmas pénzügyi bukta. De mások számára folyamatos történetírási és kiugrási lehetőség. Nehezen lehetne kifejezni pénzben azt a mámort, ami a frankfurtiak egész tavaszát végigkísérte, és örökké emlékezetes marad.