Botrányos véget ért a brazil rangadó

A brazil futballt elsősorban a játékosságáról ismerjük. A hétvégén azonban a szenvedélynek egy másik arcát is láthatták a szurkolók.

A Vitoria és a Bahia közötti mérkőzés, mely két Salvador városi csapat rangadója mindig nagy figyelmet kelt, hiszen városi rivalizálásukon túl a Bahia állami bajnokság két élcsapatáról van szó. Mellette a felek a brazil élvonalban képviselik Salvadort.

Image result for vitoria bahia football

A hétvégén az állami bajnokságban csaptak össze. Az első félidő még nem is tűnt vészesnek. Hat sárgalap mellett a Vitoria megszerezte a vezetést. Az igazán nagy probléma akkor keletkezett, amikor a Bahia büntetőhöz jutott. Vinicius értékesítette is, majd a hazai szurkolók előtt táncba kezdett. A Vitoria kapusa ezt nehezményezte, majd kitört a balhé. 16 perc kellett a rend helyreállításához, ütések-pofonok csattantak.

A játékvezető ki is állított 8 játékost. 3 Vitoria és 5 Bahia játékos kapott pirosat.

De a meccs még folytatódott. 11 perc után azonban két további Vitoria játékost is le kellett küldeni. A játékvezető pedig félbeszakította a meccset. Így a vége 10 piros (egyes források szerint 9) és 8 sárga lap. Mindkét gólszerző pirossal távozott.

Vitoria v BahiaVitoria v Bahia