Elképesztően gyenge ez a Barcelona

Lényegében tükörsimán verte 3-0-ra a Bayern München a Barcelonát a Bajnokok Ligája csoportkörének hatodik fordulójában.

Three key stats from Bayern Munich 3-0 Barcelona | Barca Universal

Nagyjából a nézőszámhoz igazodó sznvonalú edzőmeccsen mutatott osztálykülönbséget a Bayern és lökte az Európa-Ligába a Barcelonát. És akkor lehet mondani, hogy sok volt a hiányzó a katalánoknál. A Bayernnél a belső középpálya, a két klasszis német középpályás hiányzott, alig volt cseréje, a végén már a B-csapat játszott, míg a Barcelona a végén még egy 100 milliós játékost is be tudott küldeni.

Magyarázhatják a stúdióban, milyen állítólagos elánnal ment neki a Barcelona a meccsnek, a pályán mutatottak ezt totálisan cáfolják. Egyetlen kapuralövésük volt a teljes első félidőben. Pedig a Bayern védelme rendkívül sebezhető volt az elmúlt hetekben, Hernandez nem tudta vállani a játékot, szakadt a hó (!), tét nélkül játszottak, védekező középpálya nélkül játszottak, a Barcelona pedig az életéért küzdött. Ezek után abba kapaszkodni, hogy a Barcelonának volt egy lövése az első félidőben, háát elég gyenge reménykedés és elég gyenge érv. Nevetséges érv. Az Augsburgnak kettő ziccere is volt, meg is verték a Bayernt…

A játék képe ugyan változott némileg a második félidőre, de az nem, hogy a Barcelonának komoly helyzete sem akadt, míg a Bayern alapjáraton lőtt három gólt, és hagyott ki több nagy helyzetet is. Elképesztő gyenge volt ez az ellenfél, a lesajnált Bundesligában nagyobb a szenvedély, az akarat és a látvány is.