Vért izzadva lehet csak vitatkozni Robert Lewandowski számaival

Lényegében bármilyen statisztikát nézünk, Robert Lewandowski az elmúlt 2, de egyre inkább elmúlt 6-7 év tekintetében verhetetlen, ha gólszerzésről van szó.

Lehet, hogy egy kép erről: 7 ember és sportoló emberek
Például viccelnek azzal, hogy a Bundesligában bárki lőne ennyi gólt. Hajrá! ? Aztán kiderül, hogy a Bajnokok Ligájában is szórja a gólokat.
Jönnek azzal, hogy neki csak egy-két jó éve volt, aztán kiderül, hogy sokéves statisztika szerint is ő legjobb általában is, kifejezetten a Bajnokok Ligájában pedig még senki sem lőtt 100 meccs alatt annyi gólt, mint ő.
Na, úgy tűnik mégis van egy kategória, ahol nem ő a legjobb: A meccseket eldöntő gólok számában a korszak egyik legjobban futtatott sztárja állítólag jobb mérleget mutat idén. Ugye ezzel Lewandowskinak azt rójuk fel, hogy
– csapata meccsei általában nem pengeélen táncoló eredményeket hoznak
– csapattársai szinten képesek felnőni a feladathoz, és az ő góljain TÚL (!) ők is majdnem minden meccsen betalálnak, általában többen is.

Végső soron ugye Robert Lewandowskinak nem kellett a 90. percben ikszre mentenie csapata BL-meccsét, mivel csapata már jó előre bebiztosította a győzelemet – az ő HÁROM góljával, közte a vezető találattal, ami gondolom az 5 gól mellett nem számít győztes gólnak.