Robert Lewandowski a Szuperrangadókon is sorjázza a rekordokat

Azért csak leírom azt is, amit erendően akartam. Még mindig Robert Lewandowski. Bocsássatok meg, de tényleg nem lehet eleget beszélni/írni a teljesítményéről, és tényleg óriási rablást követtek el a kárára 2020-ban és 2021-ben is a France Footballnál. Ami nem az UEFA és nem a FIFA.Bayern Munich 4-2 Borussia Dortmund: Lewandowski outguns Haaland with  Klassiker hat-trickSzóval szombaton jön a Szuperrangadó.  Elég nagy tétje van most, hiszen egy pont az előnye a bajnokságban a Bayernnek. A Bundesligában az őszi bajnoki címnek értéke van, a szombat erről is dönthet.

Most már fura belegondolni, de ő ugye a Borussia Dortmundból igazolt Münchenbe. Igazolhatott volna bárhova, mindenképpen eligazolt volna, ő úgy döntött, hogy vár egy évet, és mindenképpen a Bayernbe igazol.
Szóval Lewandowski eddig 14 bajnoki meccsen 20 gólig jutott a Dortmund ellen. Senki sem lőtt nekik eddig ennyit. Ráadásul ellenük már hétszer lőtt legalább 2 gólt egy meccsen (mint a Wolfsburg ellen). Gerd Müllernek is 7 volt egyébként a rekordja: a HSV és az Essen ellen.

Lewandowski hétszer volt a meccs embere a BVB ellen. Ez is rekord.

Ezeknek a számoknak azért van nagy jelentősége, mert ismét bizonyítja, hogy Lewandowski a nagy meccsek embere is.

Az utóbbi időben emberére is akadt, hiszen Erling Haalanddal nagy harcban vannak. A norvég csatáré a jövő, de egyelőre még a lengyel a jelen. A harc persze elég kemény és izgalmas.