“Musiala még nem tart ott, ahol néhányan gondolják”

Jogi Löw szerint Jamal Musiala még nem tart ott a fejlődésben, ahol néhányak szerint már igen. Ezzel magyarázta az angolok elleni búcsú során eszközölt cseréit.

Deutschlands EM-Aus gegen England: Wie in diesen Kinderbüchern - kickerEz önmagában bizonyosan így van. Musiala első profi idényét játszotta le, nem alapemberként. 18 évesen.
Csak ugye a foci célja a gólszerzés, és ebben az összes aktuális körülményt egybevetve Jamal Musiala korábbi beállásával nagyobb esélye lett volna a német válogatottnak. Ez értékítélet a kapitányra nézve és a társakra nézve is.

A kérdés természetesen a Bayern München idei BL-negyeddöntőjével kapcsolatban is joggal merült fel. Ott elsősorban a nagyon szűk cserelehetőségek és Musiala proaktív játéka okán.
Arról nem is beszélve, hogy a megalázás szintjét súrolja, hogy Musialát, aki származása és az utánpótlás alapján választhatta volna az angol csapatot is, 2-0-nál a 92. percben totál értelmetlen és szükségtelen időben hozza be, hogy egy kicsit ő is a pályán legyen.