Így nézhetne ki a német B-keret!

Nem volt egyszerű Jogi Löw dolga, amikor ki kellett választania azt a 23 játékost, akit magával visz a világbajnokságra.

Image result for schürrle götze sané

Több tucat német fiatal jöhetett számításba: világbajnokok, Konföderációs-Kupa-győztesek, U21-es Európa-bajnokok, olimpiai ezüstérmesek. És persze pimasz tinédzserek is, akik már ott loholnak a profik sarkában.

Hasonlóan nehéz – szerencsére felelősség nélkül – volt összeállítani a német B-válogatottat. A 24-46. számú játékosokat kerestem. Ebbe a körbe bárki belefért, aki német, de még nem vonult vissza a válogatottságtól. Így sajnos Bastian Schweinsteiger és Lukas Podolski mellett Sandro Wagner is kiesett. ? Kizáró oknak vettem még a kapitányi kegyvesztettséget. A sérült játékosok azonban bekerülhettek. Számít a válogatott múlt, Jogi Löw gondolkodása is, de azért a magam szimpátiája felé is húzott rendesen a kéz. ?


Kapusok: Bernd Leno, Ralf Fährmann, Timo Horn

Védők: Jonathan Tah, Shkodran Mustafi, Mitchell Weiser, Benedikt Höwedes, Benjamin Henrichs, Philipp Max, Marcel Halstenberg

Középpályások: Lars Bender, Maximilian Arnold, Max Meyer, Emre Can, Maximilian Philipp, Mario Götze, André Schürrle, Serge Gnabry, Leroy Sané

Támadók: Nils Petersen, Lars Stindl, Kevin Volland, Jann-Fiete Arp

Kikkel kéne kiegészíteni?