“Serge Gnabry nem elég jó a West Bromhoz”

Ismét Serge Gnabry lett a Bayern München egyik nyerőember Londonban. Arjen „Mr. Wembley” Robben utódjának nagyon megy idén a londoni csapatok ellen.

A képen a következők lehetnek: 1 személy, , szöveg, amely így szól: „Serge Gnabry arca, amikor megtudja, hogy az EB-döntőt is Londonban rendezik. teamgeist.hu hu”Persze nemcsak ellenük, csak (egyelőre) idén a sorsolásnak köszönhetően mindkét elitligás ellenfelünk pont londoni székhelyű. Gnabry helye megkérdőjelezhetetlenné vált a Bayern kezdőcsapatában. Okafogyottá kezd válni a kérdés, hogy sikerül-e pótolni Arjen Robbent a Bayern támadórészlegének jobboldalán. A pótlás megtörtént, csak épp nem egy új Robbent kaptunk. Hanem az eredeti Gnabry-t. Akinek a Bayern szurkolói nagyon örülhetnek. Tulajdonképpen bárki örülhetne neki. De voltak, akik már korán lemondtak róla.

Gnabry az Arsenalba nem nagyon tudott beépülni, egy évet kölcsönben is szerepelt. A West Bromnál. Ahol ugyanúgy nem győzte meg a vezetőket. Tony Pulis vezetőedző nevéhez fűződik a címben szereplő vélemény. Végül is Gnabry nemhogy az Arsenaltól a kiscsapathoz került, de még ott is a tartalékcsapatba szorult.

Ez pedig elővetítette azt, hogy öt év angliai játékot követően visszatérjen Németországba. Ott aztán mindössze egyetlen szezont töltött el a Werder Bremennél, majd nyomban leigazolta őt a Bayern. Egy további évet még azért a Hoffenheimnél szerepelt kölcsönben, majd 2018 nyarán már, mint a keret teljes értékű tagja érkezett vissza Münchenbe.

A Bayernnél első évében a szezon legjobbjának választottak. Kitüntető elismerés. Nem kisebbítve érdemeit, de Niko Kovac teljes éve azért szűkölködött a kiváló egyéni teljesítményekben. Mindenesetre 43 meccsen 13 gólig és 9 gólpasszig jutott.

Bildergebnis für serge gnabry bayern meister

Fel lehet ezt úgy is fogni, hogy a tavalyi elismerése megelőlegezett bizalom volt a jövőre nézve. És ezt alá is tudjuk támasztani. Idén ugyanis eddig 30 mérkőzésen 17 gólnál és 10 gólpassznál tart. Ráadásul úgy, hogy mellette a világ jelenlegi legjobb befejező csatára lövöldözte a gólokat. Lewandowski hiányában a következő hetek ezt a képet majd árnyalni fogják.

Gnabry időközben a Nationalelfben is alapemberré kezd válni. 13 meccsen 13 gólnál tart. Válogatott szinten kivételes kezdés.

Piaci értéke 25 éves kora előtt már 80 millió Euró.