Már a Bayern München játszotta a legtöbb meccset a Bundesligában

Alig maradt olyan statisztikai szempont, amiben nem a Bayern München uralta a Bundesligát. Ilyen volt az, hogy nem a Bayern játszotta a legtöbb meccset. Az Union Berlin elleni bajnokin ez is megdőlt. 

Bundesliga promotion in 1965 to football dominance: FC Bayern
Nagyon sokáig a Hamburg számított a Bundesliga dínójának, mivel 1963-as alapítása óta folyamatos résztvevője volt az egységes bajnokságnak. Ez azonban nemrég megdőlt, ráadásul a hamburgiak szezonok óta a másodosztályban ragadtak, és nem úgy tűnik, hogy annyira következetesen a visszajutáson lennének.
A HSV-t követően a Werder játszotta le sokáig második legtöbb mérkőzést a Bundesligában. Ők alapítók, és csak az 1980/81-es idényt hagyták ki. Aztán tavaly ők is kiestek. Ezzel idén már második alkalommal nem elsősztályúak.Ugyanígy kettő szezont hagyott ki a Bayern is. Ők nem alapítói a Bundesligának, az első kettő szezont a Regionalliga déli csoportjában töltötték. Azóta viszont folyamatosan a legjobbak között szerepelnek. Sőt, majdnem azóta folyamatosan a legjobbak is.
A Bayernnek az Union elleni bajnokival együtt 1935 meccse van, a Werder 1934-nél állt meg tavaly. A szezon közbeni előzést az adja, hogy a Bayern nélküli első kettő Bundesliga-szezon 16 csapatos volt.