Becsengettek! De ez jó dolog!

Az előzetes esélyek alapján a lehető legnehezebb ellenfelet kapta a BL-nyolcaddöntőjére a Bayern München. A következő ellenfél Liverpool jobb formában van, jobb futballt képes felmutatni, Jürgen Klopp pedig tökéletes olvassa és adaptálja ezt a játékot. 

Related image

Mondanám, hogy egy olyan félévben, amikor személy szerint számomra minden, ami elromolhatott, el is romlott*, stílszerű, hogy a kedvenc csapatom még bekap egy olyan ellenfelet az új évre, amely ellen a vérengzés esélye is felsejlik. Nem is vártam mást. 🙂De nem! 
Én már most nagyon izgatottan várom a BL-nyolcaddöntőt. Már most nagyon motivált vagyok, és nem érdekelnek az előjelek, a realitások. Ezekről beszélni fogunk majd előtte is, utána is, de a várakozást nem töri meg számomra. 🙂

Szóval inkább jó érzés, mintsem aggodalmakat szülő. És visszacsatolva: egy ilyen félév végén ez most mégis jól jött. 😉 2019-ben odaverünk mindannyian mindenkinek! 😀 Most így érdemes gondolkodni. 

Nagy kár, hogy az én motivációm önmagában még nagyon kevés hozadékkal jár a csapat teljesítményére.*Elsősorban nem futballra vonatkozik, bár ha belegondolok az elmúlt félévre, akkor két katartikus pontot látok csak: Joshua Kimmich gólját a Real Madrid ellen illetve Toni Kroos gólját a svédek ellen. Futball szempontjából is az egyik legsivárabb félév volt ez.